" TRUST in Allah wont make the mountains smaller but make CLIMBING easier. DO NOT ask Allah for a lighter load, but ask Allah for a STRONGER BACK..."

Saturday, June 26, 2010

Kelas tutorial kami...


Blajar kt sini, mereka x specifickn antara kelas untk pembelajaran @ kelas tutorial. Agak becampur haduk. Di sini kami xde kuliah2 untuk blajar satu2 subjek tu. Semuanya dilakukan mengikut kelas. Biasanya, satu kelas boleh ditempatkm max under 30 org, 28 tu pon dah dikira pack da tu. Apa yg mengejutkn, kelas aku ade 34 org kesemuanya. Mungkin sbbnya, kami sume 2nd intake, jadi, sumbat je...

Kelas kami biasanya diadakan di bangunan SMAWP, ringkasan bg Sek. Men. Agama Wilayah Persekutuan.. Ade 4 blok, dua blok ialah SMAWP2 n dua blok lg SMAWP3... Name pon bekas building sek agama, oleh itu, bangunan ni mmg fully made up of wo0d. Kalau blaja d aras bwh, dengar la derapan2 kaki dan bunyi seret kerusi org d aras ats. Hehe. Anoyying gok kadang, sbb sokmo sgt bunyi, x reti dah nk control skek..!!

Yg se group pelajar dlm gambar ni, mereka ni budak2 dari Darul Quran,DQ. Majoriti mrk tua setahun dr aku. Tp yp peliknya, ade yg muda dr aku. 17 thn umur. Bile ditanya, katenye panjang ceritanya... Maknye masukkan dia darjah 1 time umurnya 6 thn m'mandangkn dia lahir bulan 1..dasyat..buat mase ni, kami student2 2nd intake ni kene hampir puluhan jam replacement class bg ganti smula kelas2 yg kami miss. Subjk bio saje kene ganti 14 jam. Burn gtu je weekends aku.:'( harap aku tabah menggagahkan diri dan hati melangkah ke bebanan study ini....

2 comments:

bawang kecek said...

HOHO...GLE R KLS...HEHE...SABO EA...AK CNI AGAK FREE GOP CKET..HEHE..X MCM BDK2 HOK AMEK SN HAYAT...HMM..NYWAY STDY MLEX DEH...

kadet44 said...

haha...kecek. aku sini baru berjaya dftar wifi.. banyak mbeng steps. mu gane dinu??? mesti rindu mbeng semenanjung kn?? mu ade jupe naqiyah kn. acu kecek sarawak skek???hahah...