" TRUST in Allah wont make the mountains smaller but make CLIMBING easier. DO NOT ask Allah for a lighter load, but ask Allah for a STRONGER BACK..."

Monday, June 21, 2010

Hectic schedule!!


Akhirnye, lps 2 minggu xde buat ape, jadual pon kelua. Hari ni first day kelas stat. Kije aku bejalan merate smate-mate nk lengkpkn time table aku ni. Kene rujuk mcm2 department untk tgk info tntg subjek yg kte ambk. Untk sem1 ni, aku ambk 3 main sbjk-fiz,bio,kim, 1 sbjk arabic,1 sbjk agama, 1 sbjk comp. Leloh! Hari ni td aku dah sesat beberape kali, x familiar g dgn tmpt ni... Skrg ni tgh exhausted.. More posting next time, insya-Allah.

2 comments:

miss tganu... said...

cyaan2... ak pye ade paste kat department gak, p xder r sampai sesat.. oo ak amik 3 je subject setakt ni for this sem.. arabic,english, n basic theme of quran... anyway, gud lux yer...

kadet44 said...

thanx....hok aku amek same nga mu, arab n BTQ.....sem depan mesti mu kene ambik gok Religions in Malaysia....blajo abih psl agame hindu, buddha, kristian....pening2.. mu pon, selamat maju jaya...jgn kije g shopping je ek, mentang2 kedai duk bawoh tu je....hahah