" TRUST in Allah wont make the mountains smaller but make CLIMBING easier. DO NOT ask Allah for a lighter load, but ask Allah for a STRONGER BACK..."

Thursday, January 28, 2010

aeRo nak bubar next year......

aku pon terkejut mbeng dengo, tp mmg da agak. cg leman bersara tahun nih....cg jo tahun depan, 2011. dohtu, adok da la guru2 penasihat kelab. so, JPNT akan amek smula brg2 pekakasan diorang kat bengkel kelab tuh. skali nga Flight sim n Wind tunnel diambik mereka...dan, cg rosmaini kabo, PK1 mintak ex-aero tulung try figure out ape2 cara untuk elakkan kelab aero smkaka dr dibubarkan..



- wind tunnel yg bakal diambil semula oleh pihak JPNT drpd kelab aeroangkasa SMKAKA pd tahun 2011

pada pendapat aku, kalu cg jo dah bersara pon, kalu mnde tuh ade lg yg minat dan sedia giatkan diri, aku rase kelab tu akan tetap hidup.....aktiviti kalu xde bajet sgt pon, blajo basic je xpe doh...ade bnyk aktiviti yg x perlu keluorkn modal yg bnyk pon.....contohnye, pertandingan glider. x khusus kpd glider kertas aje. buat glider dr ape2 sahaje....asal bulih terbang...kalu pasal guru penasihat kelab plok, sape yg akan gantikan tmpt cg jo??? mmg kalu nk carik yg betol2 setaraf pengalaman dgn cg jo, xde....tp, cg2 teknikal lain kan banyak.....cg LK, cg FIZIK....cg yg akan ganti tmpt2 cg leman dan cg jo pon, mesti terdiri dr kalangan cg2 teknikal...





- flight sim yg juga bakal diambil smula.........

so, kpd geng2 aero. ape kite nok wak....mmg sayang kalu dibubarkan. masih ade pelajar2 smka kuala abang dungun yang punyai minat terhadap aeroangkasa.....

Sama- samalah kite kerjasama untuk selamatkan KelabAeroangkasa SMKAKA....



' AEROANGKASA PENJANA MINDA KREATIF '



4 comments:

bawang kecek said...

mmg cdey...n mmg kne wt smthin...
plek x kn x dop cg yg willing nk gnti tmpt cg2 aero tuh...n plek gop wts da purpose jpnt amek mle brg2 aero tuh..
nk dilupuskan k??
hai x munasabh lgsung...

kadet44 said...

aku rase bkn nok lupus...ye nok pemer kat galeri JPNT kotnye....

JaQ said...

salam.. barang2 tu hok JPNT ke? bukan awok2 ni wat sndiri? =.="

kadet44 said...

dok, wind tunnel nga flight sim....hok lain dok au jpnt amek gok ke dok...